Hva behandler vi?

Ved første behandling

Ved første behandling tas det opp en anamnese (sykdomshistorie), deretter blir det gjort en undersøkelse. Vi behandler hele ryggraden og bekkenet, uansett hvor du har vondt for å få et bedre og mer langsiktig resultat. Alt henger sammen. Ofte gis øvelser og råd. Naprapatbehandlingen består av muskelbehandling i kombinasjon med leddbehandling, samtidig som vi ser på helheten og hva du selv kan gjøre for å få langvarig effekt.


Hva behandler vi?

Korsrygg

Ryggsmerter er i dagens samfunn ekstremt vanlig. Vi er mindre aktive i hverdagen og har mer stillesittende jobber. Selv om vi trener så har aktivitetsnivået og muskelmassen gått stadig nedover. Vi undersøker og behandler etter de funn vi har. Hvis ønskelig kan du få øvelser og ergonomiske tips for å forebygge tilbakefall. Justering av ryggraden er sentral i behandlingen.

Nakke

Nakkesmerter undersøkes og behandles daglig på Ryggakutten med samme prinsipp som ryggsmerter. Vi undersøker og behandler hele ryggraden og bekkenet, uansett hvor du har vondt for å få et bedre langsiktig resultat. Justering av ryggraden er sentral i behandlingen.

Hodepine

Hodepine og migrene er for den utsatte ekstremt plagsomt. Årsakene varierer, så også behandlingen. Andre årsaker som nedsatt syn bør utelukkes. En vel fungerende ryggrad og bekken gir bedre forutsetninger for en hodepine-fri hverdag.

ARM og albue 

Arm og albuesmerter er blitt vanligere med vårt økte pc-bruk. Arbeidsoppgaver er mer statiske og krever lite bevegelse. Mange søker hjelp hos oss for albuesmerter uten å ha vondt i rygg eller nakke, men hele ryggraden behandles i tillegg for å få et bedre langsiktig resultat.

Skulder

Skuldersmerter kan være resultat etter et fall, en skade på kroppen eller overbelastning. Skulderleddet får et bedre forhold hvis ryggrad og bekken fungerer optimalt. Behandlingen er lokalt spesifikk i tillegg, avhengig av undersøkelses resultat.

Kne og fot

Kneplager som resultat av ujevn belastning fra ryggrad og bekken er vanlig. Behandles etter undersøkelses-funn. Et røntgenbilde kan vise slitasje i kneet, men det trenger ikke å bety at det ikke kan bli bedre av behandling. Mange som er smertefrie har også slitasje i kneet.

Addresse

Storgata 9b, 2000 Lillestrøm

Åpningstider

Monday
08:00 - 16:00
Tuesday
08:00 - 17:00
Wednesday
08:00 - 16:00
Thursday
08:00 - 17:00
Friday
08:00 - 14:30
Saturday - Sunday
Closed


'Med glede kan jeg skryte av resultatene til Ryggakutten hvor jeg ikke uten grunn har vært kunde i over 10 år. Etter en lengre periode med hodepine og nakkesmerter så fikk jeg nødvendig hjelp på Ryggakutten. Profesjonell veiledning, og ikke minst opplever jeg at behandlingen er meget effektiv. Reiseveien er nå litt lengre, men med hyggelig service og meget gode resultater så er det alltid vel verdt turen til Ryggakutten.'

C. Arnesen

unsplash