Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Hjelp mot skuldersmerter

Hjelp mot skuldersmerter

Skuldersmerter kan være resultat etter et fall, en skade på kroppen eller overbelastning. Skulderleddet får et bedre forhold hvis ryggrad og bekken fungerer optimalt. Behandlingen er lokalt spesifikk i tillegg, avhengig av undersøkelses resultat.

På Ryggakutten gjør vi en undersøkelse og behandler etter de funn vi har. Hvis ønskelig kan du få øvelser og ergonomiske tips for å forebygge tilbakefall. Behandlingen går ut på å rette opp funksjonen på ryggrad og bekken og minske spenninger i muskulaturen, uansett hvor du har vondt. Naturligvis behandler vi lokalt på smertestedet i tillegg.

En godt fungerende rygg er et godt grunnlag for en smertefri hverdag. Teknikker vi ofte bruker er manipulasjon med og uten 'drop-teknikk', mobilisering, spesifikk muskeltøy og triggerpunktsbehandling med og uten nåler. Vi har hjulpet mange til en bedre, smertefri hverdag!


Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn