Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Vi på Ryggakutten ønsker å gjøre vårt aller beste for alle som velger å komme til oss. For at vi skal kunne hjelpe best mulig er det noen ting å tenke på:

  1. Kom i god tid til behandlingen. Vi prøver å være nøye med å holde tiden, og setter veldig pris på om du gjør detsamme. Ta av skoene, og heng av deg ev. jakke. Sitt ned og pust litt rolig og slapp helt av i noen minutter før avtalen. Uansett årsak til sen ankomst til timen så får vi i så fall mindre tid til å hjelpe deg! Se på kartet under 'Kontakt' hvis du er usikker på veien og se til at du vet hvor du skal. Ring oss og spør om veien i god tid hvis du er usikker.
  2. Ved førstegangsbesøk får du tilsendt en helseerklæring som er fint hvis du fyller ut og trykker 'Lagre' før du kommer. Sjekk søppelfilteret hvis du ikke har mottatt dem.
  3. Ta kontakt med ev. forsikrings selskap på forhånd for å få behandlingen dekket med privat helseforsikring. Polisene varierer, og vi på Ryggakutten har ikke mulighet å vite om du har forsikring eller hvor mange behandlinger som dekkes.
  4. Ta gjerne med verdisaker inn i behandlingsrommet selv om vi aldri har opplevd noen tyverier her.
  5. Vent gjerne til du har kommet ut av behandlingrommet med å legge inn avtalen (som står i din mail) i din mobil, sånn at vi naprapater kan fokusere på å holde tiden til neste behandling.
Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn