Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Nakkesmerter – våre naprapater hjelper deg

Nakkesmerter undersøkes og behandles daglig på Ryggakutten med samme prinsipp som ryggsmerter. Vi undersøker og behandler hele ryggraden og bekkenet, uansett hvor du har vondt for å få et bedre langsiktig resultat. Justering av ryggraden er sentral i behandlingen.

Akkurat som ryggsmerter så kan nakkesmerter årsakes av mangel på aktivitet i hverdagen og en stillesittende hverdag. Mer fysisk aktivitet og spesifikk rygg-og-mage-trening anbefales.

 

Nakkesmerter

Nakkesmerter

 

Undersøkelse – behandling – øvelser og tips

På Ryggakutten gjør vi en undersøkelse og behandler etter de funn vi har. Hvis ønskelig kan du få øvelser og ergonomiske tips for å forebygge tilbakefall. Behandlingen går ut på å rette opp funksjonen på ryggrad og bekken og minske spenninger i muskulaturen. En godt fungerende rygg er et godt grunnlag for en smertefri hverdag. Teknikker vi ofte bruker er manipulasjon med og uten 'drop-teknikk', mobilisering, spesifikk muskeltøy og triggerpunktsbehandling med og uten nåler. Vi har hjulpet mange til en bedre, smertefri hverdag!

Vi holder til i Oslo og Lillestrøm

Bestill time på nett nederst, eller ring 22 72 33 40.

 

 

 

.

Nedsatt funksjon i nakken kan behandles med dropteknikk

Mange opplever 'drop-teknikk' som mye mer behagelig måte å få justert nedsatt funksjon i nakken på. Med 'drop-teknikk' brukes mye mindre kraft siden hastigheten er veldig høy, et prinsipp som er velkjent for mange (F=ma). Sammenlignet med mange andre manipulasjonsteknikker er det bedre forutsetninger for å få en høyere hastighet i beveglesen, og da kan man bruke mindre kraft for å få samme resultat.

 

                                             


Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn