Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Bedriftsavtale | Behandling hos naprapat

Bedriftsavtaler-Ryggakutten

Helseforsikring kan dekke behandling hos naprapat

Mange privatpersoner og bedrifter har privat helseforsikring som dekker forskjellige antall naprapatbehandlinger per år. Kontakt forsikringsselskapet ditt for å få svar. Vi setter pris på om dere betaler for behandlingen hos oss og søker om refusjon selv, grunnet forsikringsselskapenes betalingsvilkor.

Som følge av autorisasjonen refunderer Studentsamskipnaden i SørØst Norge sine medlemmer med inntil 50% av naprapatbehandling. Ta kontakt med dem for info om refusjonen.

Sykefravær skyldes ofte plager i muskler og skjelett

Vi vet at:

Bedriftsavtale uten faste kostnader. Naprapaten kan komme til bedriften for forebyggende behandling.

Mange små og store bedrifter har avtale med Ryggakutten. Bedriften faktureres for faktisk bruk, ingen faste avgifter. Avtalen skreddersys etter bedriftens ønske.

Eksempel 1: Bedriften ringer / booker inn den ansatte på behandling på en av Ryggakuttens to avdelinger når smerte oppstår. Den ansatte kommer raskt i behandling, og unngår / forkorter sykemeldingsperioden. Bedriften faktureres for antall behandlinger / måned.

Eksempel 2: En naprapat kommer ut til bedriften på avtalte dager hver måned og behandler alle ansatte som ønsker det på plassen. Forebyggende behandling reduserer risikoen for at smertetilstander oppkommer. Hvis ønskelig kan den ansatte få enkle treningsråd og veiledning. Bedriften faktureres for antall behandlinger / måned og må ha et egnet rom til disposisjon.

Vi har naprapatavdelinger i Oslo og Lillestrøm

Ta kontakt for videre informasjon!

Telefon: 22 72 33 40


Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn