Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Arm, albue og hånd: Hvordan bli kvitt smerter

smerter i arm, albue og hånd


Behandling hos naprapat

Arm- og albuesmerter er blitt vanligere med vårt økte pc-bruk. Arbeidsoppgaver er mer statiske og krever lite bevegelse. Mange søker hjelp hos oss for albuesmerter uten å ha vondt i rygg eller nakke, men hele ryggraden behandles i tillegg for å få et bedre langsiktig resultat.

På Ryggakutten gjør vi en undersøkelse og behandler etter de funn vi har. Hvis ønskelig kan du få øvelser og ergonomiske tips for å forebygge tilbakefall.

Behandlingen går ut på å rette opp funksjonen på ryggrad og bekken og minske spenninger i muskulaturen, uansett hvor du har vondt.

Bli kvitt smerter i rygg og muskler

Naturligvis behandler vi lokalt på smertestedet i tillegg. En godt fungerende rygg er et godt grunnlag for en smertefri hverdag. Teknikker vi ofte bruker er manipulasjon med og uten 'drop-teknikk', mobilisering, spesifikk muskeltøy og triggerpunktsbehandling med og uten nåler. Vi har hjulpet mange til en bedre, smertefri hverdag!

Bor du i Oslo eller Lillestrøm?

Besøk en av våre klinikker, se nedenfor for å bestille time. I Oslo holder vi til på Økern. 


Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn